Comanda acum de minim 500 ron pe site (tva inclus) si vom avea grija ca transportul produselor sa fie GRATUIT!

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

 

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Societatea SC ARIANA EVENTS SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
Accesand pagina “Termeni si conditii” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

1. Termeni

www.arianaevents.ro  este o divizie a SC ARIANA EVENTS SRL, cu activitate independenta in comercializarea accesoriilor pentru evenimente in mediul virtual internet.
Client - orice persoana fizica sau juridica care se angajeaza intr-o relatie comerciala cu SC ARIANA EVENTS SRL.

2. Aplicare

Urmatoarele conditii comerciale fIxeaza cadrul legal intre www.arianaevents.ro si clientii care comanda produse din magazinul virtual www.arianaevents.ro.

Eventualele conditii comerciale suplimentare ale clientului, care difera de conditiile care fac obiectul acestui text, nu au valabilitate.

3. Contractul de vanzare - cumparare

Pentru a cumpara produse de pe site-ul www.arianaevents.ro, clientul trebuie sa fie major (sa aiba virsta implinita de 18 ani). Efectuarea unei comenzi reprezinta implicit acceptarea conditiilor comerciale generale ale www.arianaevents.ro si tine loc contractului de vanzare-cumparare.

Acest contract intra in vigoare dupa ce clientul si-a dat acceptul asupra comenzii sau dupa ce www.arianaevents.ro a trimis produsele comandate de acesta.

www.arianaevents.ro isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comenzile pentru care s-au dat date eronate  sau exista dubii in legatura cu provenienta si corectitudinea lor.

4. Preturi

Informatiile despre articole si preturi sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare. www.arianaevents.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile la produsele din oferta. Pentru calculul facturilor, se vor lua in considerare preturile afisate in ziua efectuarii comenzii.

Preturile sunt afisate in lei si includ TVA.

La valoarea facturii se vor adauga taxe de transport (curier rapid sau posta romana)

5. Livrarea

Livrarea produselor se va efectua prin posta romana sau curier rapid, costurile fiind suportate integral de catre client.

De regula, produsele vor parasi depozitul nostru in termen de 24 de ore daca acestea se gasesc in stoc.

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra se incadreaza intre 2 zile si 14 zile, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda al site-ului www.arianaevents.ro.
In cazuri exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Eventuale cereri de despagubiri pentru daune,  provocate din cauza depasirii termenului de livrare nu vor fi acceptate.

La momentul livrarii, clientul va fi informat ca produsele au parasit depozitul nostru.


6.Plata

www.arianaevents.ro livreaza pe tot cuprinsul Romaniei cu plata ramburs. Costul de transport este suportat integral de client.
Plata in avans este de asemenea posibila, prin MANDAT POSTAL sau OP, cheltuielile de transport fiind in acest caz 50% din valoarea normala cu exceptia livrarilor gratuite.

Clientii fideli si inregistrati ca membri la arianaevents.ro, care au demonstrat o buna istorie de plata in trecut, pot opta pentru plata pe baza unui ordin de plata sau virament bancar dupa primirea produselor.

In cazuri exceptionale ne rezervam dreptul de a cere plata integrala sau partiala in avans.

7. Dreptul de proprietate

Produsele livrate raman in proprietatea arianaevents.ro pana la momentul in care s-a efectuat plata integrala a acestora.

8. Returnari

arianaevents.ro nu accepta returul produselor vandute initial.

9. Colete neridicate si returnate

Coletele trimise si neridicate in termen de 10 zile de la oficiul postal vor fi returnate automat de catre posta. In acest caz clientul nu este exonerat de obligatia de plata a facturii. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur cit si a celor percepute de catre posta ca taxa de magazinaj, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate. In acest caz, arianaevents.ro isi rezerva dreptul de a cere plata integrala in avans, atit pentru retrimiterea coletului returnat cit si pentru comenzile ulterioare.

arianaevents.ro avizeaza telefonic si/sau prin email, fiecare client in parte, de data la care coletul a fost depus la oficiul postal. Eventuale plangeri legate de lipsa avizarii de catre posta romana, nu vor fi acceptate.

10. Daune la transport

Daca produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la serviciul de coletarie (posta).

11.OBLIGATII LA INREGISTRARE

Pentru a folosi serviciile oferite de site, va obligati sa:

- furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului

- mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, arianaevents.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Deasemenea , arianaevents.ro poate, din proprie iniţiativă sau la cererea dvs., sa corecteze sau să şteargă orice date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, depăşite sau atunci când nu mai doriţi să figuraţi în baza noastră de date.

12. POLITICA arianaevents.ro DE PROTEJARE A INFORMATIILOR

arianaevents.ro duce o politică strictă de respectare a confidentialitătii datelor utilizatorilor site-ului.

arianaevents.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopurile pentru care au fost incredintate (efectuarea comenzii).

arianaevents.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu inchiriaza, nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

arianaevents.ro poate divulga datele dumneavoastra in cazurile prevazute expres de lege sau la solicitarea expresa a unor organisme de stat.

arianaevents.ro poate, din proprie iniţiativă sau la cererea dvs., să completeze, corecteze sau să şteargă orice date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, depăşite sau atunci când nu mai doriţi să figuraţi în baza noastră de date.

13. MODIFICARI ALE SERVICIULUI

arianaevents.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca arianaevents.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

14. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:


arianaevents.ro nu ofera nici o garantie ca:

- serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra

- serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori

- calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului va satisface toate cerintele

- orice eroare de program va fi corectata.

15. INSTIINTARI

Instiintarile catre utilizatori pot fi facute pe cale electronica. Site-ul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Regulilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.

16. Frauda:
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI arianaevents.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL arianaevents.RO, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI arianaevents.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

17. Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.
Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.